24.08.2012 г., 10:02 ч.

Твоята и вярната 

  Поезия » Любовна
866 0 14

 

Твоята и вярната

 

На силните жени

 

 

 

И тази нощ в просъница ще търся

очите му, оглеждайки се в твоите,

сънувайки, че все към него бързам,

а ти ме чакаш нейде на завоите.

 

И утре ще е ден, подобно днешния -

прегръдки, мили жестове заучени.

А него - най-неправилния, грешния,

ще моля за целувки неполучени.

 

И днес ще се задъхам в празнотата си,

сълзи ще роня само пред цигарата.

Но някой ден ще срина всички граници.

Аз - твоята, безгрешната и вярната...

 

 

 

 

 

 

 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??