23.08.2008 г., 10:47 ч.

Твоята любов 

  Поезия
772 0 11

Аз не искам приятели много,

аз не искам другари навред.

Искам само от вечния огън,

който е пламнал във мене от теб.

 

Аз не искам да има съмнения

между тебе и мен за неща,

за които е нужно доверие

и които се раждат в нощта.

 

Аз не искам лъжи и измами.

Искам само от вечния зов.

Искам да е спокоен сънят ми.

Искам само... твойта любов.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??