15.03.2011 г., 22:49 ч.

Твоята любов 

  Поезия » Любовна
936 0 6

"И събирам, раздавам, дори не броя
своите срещи в града милионен.
Аз вървя, за да търся в теб любовта,
любовта, без която не можем..."




Сърцето ти

 може и разбито да бие,

а надеждата

 в теб има девет живота.

Нечовешко е

 така упорито да се обича,

когато очите

 насреща изстиват полека

и съчувствие

 поднасят, наместо отрова,

и искрено

 „Дано да си намериш някоя друга”.

Вече не си

 част от онази влюбена двойка,

станал си

 роб на любовта си към вещица.

Тя е болката,

 някак необходима в живота

и любовта,

 без която ще си сянка на човека,

който бе

 преди да дойде най-желаната промяна…

 



Бележка за теб: Това, което ми даваш, е най-правилният начин на обичане - въпреки всичко.

 


© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??