22.08.2008 г., 20:20 ч.

Тя... 

  Поезия » Друга
958 0 1

ТОВА Е ТЯ...

 

Боята прикрива побелелите коси,

които са спуснати нежно.

Гримът прикрива бръчките,

появили се по изстрадалото ѝ лице.

Коприненото шалче прикрива отпуснатата кожа

на нейнатa доскоро грациозна шия.

Стегнатият сутиен повдига

вече отпуснатите и гърди.

Някои неща могат да бъдат умело прикрити...

... но кой ще прикрие белега от Цезаровото сечение?...

... кой ще прикрие болката на една майка - загубила своето дете?!?!?

© Габриела Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??