4.04.2013 г., 17:56 ч.

Тя 

  Поезия » Друга
607 0 2

Тя е жена, която ти дава надежда,
изгубената пролетна усмивка;
изпълва сърцето ти със нежност,
в самотната нощ - ярка звездичка.
Жена, която разпръсква ти мрака,
ангелски полъх и мечтано разпятие;
на пустия бряг - цял живот ще те чака,
светъл сън, в безлюбовно проклятие.
Нищо от тебе не иска,
познала болката - тя просто обича,
копнее само твоята усмивка
и мъничко обич - една песъчинка.
В храма душевен на нейните истини
влез тихо, запали си свещичка,
остани там, добър и пречистен;
дай ù обич - тя само това иска.

val 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??