19.02.2011 г., 14:01 ч.

Тя 

  Поезия
364 0 0

Не само ти изглежда -

това е той,

брегът.

Очакваше да има

много нежност,

слънце

и отворен път пред нея.

Готова беше

по вълни да ходи.

Не тръгна тя.

Дойде брега.

Любов донесе.

Украси крилете ù

с роса.

Дори и бризът

в нея се унесе.

Не само ти изглежда -

тя и мечтата ù

се сляха

на брега.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??