14.08.2012 г., 9:51 ч.

Тя 

  Поезия » Друга
840 0 4

Всяка жена носи в себе си част от Великата Тя…

 

Тя  е Ева, малко непокорна, но смела…

Тя е Елена, красива - носеща в себе си греха…

Тя, познаваща преластителността и отмъстителността...

Тя знае - що е Любов и що е Омраза…

Тя е силна, но и безрасъдна…

Tя - нежност и свян…

Тя носи света на гърба си…

Тя знае и как да докажае истински любовта си…

Тя може да плаче и да се усмихва…

Тя дава живот с болка…

Тя раздава и любов без мяра…

Тя е всичко, което ти не можеш да обясниш!!!

© Сара Дочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??