28.10.2023 г., 22:43 ч.  

Тя 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми
176 1 1

Очите ѝ са сияещи изумруди, а дъхът ѝ аромат на канела.
Устните й са карамелени, елегантно пристъпва като газела.
Тя ме изпълва, нишката между нас е толкова силна,
от гласът ѝ пърхат пеперуди, косите й се веят като алени щрихи,

а аз се потапям цял в нейната хубост обилна.

 

Времето помни само това, което е истинско.
Целувката й отбива леността, а блаженството й моминско
запазва нашият момент оттук до вечността.

 

Предаността е нашето пътуване.
Живота - нашата дестинация.
Пробуждаме се в сетивата.
Любовната кулминация е

всичко да сияе, когато тя е наблизо.

 

Нека танцуваме заедно под лунната светлина
и се събудим заедно с радостни очи под слънчева светлина
и опазим нашият момент оттук до вечността.

© Светослав Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много красиво написано, харесва ми!
Предложения
: ??:??