29.02.2024 г., 21:29 ч.

Тя 

  Поезия » Пейзажна
207 1 3

Усещаш я като начало.
Като изящна детска стъпка.
Усмихва ти се с клонче бяло.
Разлиства се от малка пъпка.
Превръща сивото в зелено.
Прашец невидим разпилява.
Лудува, сгушва се смирено
и в теб завинаги остава.

 

 

 

 

© Георги Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??