26.04.2007 г., 13:35 ч.

Тя 

  Поезия
745 0 6
Не си мисли, че тя ще страда,
когато я оставиш някой ден.
Душата й щастлива, млада,
си е останала дете.

Със морски вятър да играе,
дори без теб ще продължи.
Нещастна няма да остане -
нещастният ще бъдеш ти.

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??