13.11.2009 г., 23:29 ч.

Тя 

  Поезия » Друга
822 1 4

Усмивката ù топли като лято,

ръцете ù са нежни като сняг,

сърцето ù е толкова богато,

преливащо от обич и от смях.

 

Очите ù проникват във душата,

глaсът ù е докосващ като звън,

на нея ù завижда красотата,

защото е прекрасна като сън.

 

Такава си е тя - неустоима,

без нея не е същият света ми.

И силна, и болезнено ранима,

такава я обичам - просто Ками!

 

 

                               на най-добрата ми приятелка и

                                         най-добрия човек, който познавам

© Зорница Петровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??