17.12.2018 г., 9:19 ч.

Тя е 

  Поезия » Друга
373 1 2

Тя е

всяко разцъфнало

цвете,

росна капка

     по заскрежената

                           трева.

Тя е

във всеки

     невинен поглед

                          на дете…

И пареща

болка.

 

Тя е

стихия,

   опустошителен огън.

И спокойна...

Толкова

тиха.

.

Tя е

толкова дълбока -

         поглъща всичко!

И всички

Тя е безусловна,

бездънна

река.

 

(19) 16.12.2018

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??