29.05.2016 г., 9:45 ч.

Тя е любов... 

  Поезия » Любовна, Философска
967 2 3

 

Тя е любов...

 

Музиката е пеперуда,

която лети,

която рисува небеса

и дава живот на росата...

 

Тя е птицата,

възраждаща се в огъня,

отнасяща те във вечността

и огряваща тунела в светлина...

 

И крилата и са тези,

с които виждаш цветовете,

с които чувстваш свободата

на това да композираш от душата...

 

И любов е тя (ти),

любов е...

създава я

и е създадена в любов,

и за тебе свиря както никога 

мое вдъхновение...

 

 

© Мариана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??