23.08.2007 г., 22:48 ч.

Тя е... Магито 

  Поезия
774 0 2
 

Тя е дива и непредсказуема.

Тя е сладка, тя е неописуема.

Тя е красива и умна.

Тя е добросърдечна и вечно засмяна.

Тя е млада и прелестна.

Тя е стройна и фина.

Тя е с тъмни коси и тъмни очи.

Тя има огромно сърце.

И нежна душа.

Тя е искрена.

Тя е приветлива.

Тя е чиста и непорочна.

Тя живее с детска радост и щастие.

Тя е слънчево момиче.

Тя е... толкова много неща.

И все най- най-...

Да, това е тя!

Моята най-добра приятелка!

© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??