9.06.2020 г., 23:33 ч.

Тя е моето момиче 

  Поезия » Любовна
794 0 0

Тя е моето момиче.
Невероятна сладурана.
Състои се от:
фон дьо тен No. 10,
спирала,
червена чантичка,
токчета (по 7 сантиметра всяко),
една сребърна гривна,
две обеци,
претенции,
гримаси,
мързел,
талант,
маникюр,
прекрасни зелени очи,
нежна кожа,
пристрастяващ аромат,
сладки устни
и етикетче с уверението,
че я обичам...

© AlMartin Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??