Jun 9, 2020, 11:33 PM

Тя е моето момиче 

  Poetry » Love
816 0 0

Тя е моето момиче.
Невероятна сладурана.
Състои се от:
фон дьо тен No. 10,
спирала,
червена чантичка,
токчета (по 7 сантиметра всяко),
една сребърна гривна,
две обеци,
претенции,
гримаси,
мързел,
талант,
маникюр,
прекрасни зелени очи,
нежна кожа,
пристрастяващ аромат,
сладки устни
и етикетче с уверението,
че я обичам...

© AlMartin All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??