1.10.2012 г., 11:33 ч.

Тя и книгата 

  Поезия » Гражданска
544 0 0

В книгите намираш красота,
прочиташ ги за ден, за два.
Класици ти ги преподават,
те силно те обогатяват.
Опознаваш краища далечни,
владяни от герои вечни.
Със Бредбъри и Димов трима,
наричат ви великата комбина.

© Венцислав Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??