1.09.2018 г., 1:11 ч.

Тя-няма да съм аз 

  Поезия » Любовна
492 0 2

Не и разказвай никога за мене,
дори да ти се иска да споделяш,
изтрий спомена за онова време, 
днес с мен ти завинаги се разделяш!
Не си мисли в нощите как нежно 
галел си косите и лицето, назад път няма,

край и на копнежа 
който ти напира в сърцето! 
Не я сравнявай никога с мене, 
не може да е мен и ти го знаеш, 
макар да бяхме с теб за кратко време 
тя няма да съм аз! Трябва да ме забравиш! 
Не и запявай мойте песни,
тя няма да ги чуе със сърцето и не мисли,
че вижда ми се лесно, 
не виждаш ли сълзите по лицето?!
Сега заспивай още съм до тебе,
утре ще му мислиш на раздяла, 
с теб живяхме в друго време, 
с теб душата ми бе за последно цяла!

© Теодора Цонева Всички права запазени

Тити

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??