17.07.2007 г., 9:54 ч.

Тя (Право Огледало) 

  Поезия
632 0 9

  • Тя

    Ти отново прощаваш, Любов,
    стрелбата от упор.
    Недокоснат, прекрасният зов
    оплодява бясната угар.

    Крехка, нежна, ранима -
    банални, но верни слова.
    Тя отдавна успя! Покори ме -
    Добротата ти грешно сама.

    Искам само... Хич не е лесно.
    Прошка искам! На книга поне.
    Смелост... нямам - тука съм честен -
    да помоля, на колене.
    *
    Докога ще прощаваш, Любов,
    стрелбата от упор?

    3 Юли 2003, Ломбо Есте

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??