4.10.2008 г., 8:36 ч.

Тъга 

  Поезия » Друга
458 0 1

Дали тъгува тя за мен?
Какво ли прави в този ден?
Аз за нея мисля
и тъжа, и не спя,
защото тя не е тук
и други спят вместо мен.
Тя замина,
остави ме сама,
без приятелка останах  на света,
но някой ден аз ще я намеря и ще я попитам:
Как се чувстваш, приятелко мила,

когато ме остави самичка на света да се скитам,
да се боря със живота без рамо за оплака,
без спомени красиви,
а така сама!

© Незнам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • тъжно е без приятели....хубав стих!!!Поздрав от Вили!
Предложения
: ??:??