3.12.2009 г., 0:25 ч.

Тъга 

  Поезия » Пейзажна
505 0 10

 

 

В тиха есен, с тиха жал

падат, падат тъжно листи.

Топлина кому ще дам?

Кой за мен ще си помисли?

 

Ситен дъжд ръми навън,

пак мъгла пълзи отсреща.

Няма твоя весел звън

всеки ден да ме посреща.

 

Само вятърът студен

на вратата ще почука

и ще пее тъжно в мен

монологът на капчука...

 

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??