3 dic 2009, 0:25

Тъга 

  Poesía » Del paisaje
507 0 10

 

 

В тиха есен, с тиха жал

падат, падат тъжно листи.

Топлина кому ще дам?

Кой за мен ще си помисли?

 

Ситен дъжд ръми навън,

пак мъгла пълзи отсреща.

Няма твоя весел звън

всеки ден да ме посреща.

 

Само вятърът студен

на вратата ще почука

и ще пее тъжно в мен

монологът на капчука...

 

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??