6.09.2007 г., 14:23 ч.

Тъга 

  Поезия
624 0 5
 

Ни помен

от жарките залези,

ни дъх

от прохладни целувки

не сещам сега.

Само тиха,

порядъчно-тиха

т ъ г а 

© Маргарита Дянкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??