Тъга
Мрак е в моето сърце
няма миг покой за мен
болката тъй силно ме боде
аз съм в мрачен плен!
Времето лети, а болката остава
и сълзите все напират в моите очи
спомените тъжни все се връщат в мойте дни
искам да потънат в забрава!
Мъката, тъгата са сега със мен
щастието вече е далече
искам само аз покой
и да няма болка вече!
© Илиана Всички права запазени