Jul 16, 2014, 9:40 PM

Тъга 

  Poetry » Other
343 0 0

         Тъга

 

Мрак е в моето сърце

няма миг покой за мен

болката тъй силно ме боде

аз съм в мрачен плен!

 

Времето лети, а болката остава

и сълзите все напират в моите очи

спомените тъжни все се връщат в мойте дни

искам да потънат в забрава!

 

Мъката, тъгата са сега със мен

щастието вече е далече

искам само аз покой

и да няма болка вече!

© Илиана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??