21.04.2016 г., 23:59 ч.

Тъга 

  Поезия » Любовна
315 0 3

Тъга

 

Как набива се във моето съзнание

мисълта, с ръка да те докосна.

Ти си на слушалка разстояние,

а какво усилие ми коства...

 

Много често и от страх застивам,

виждайки, че краят наближава.

Във ръцете ти отново да заспивам,

колко малко време ни остава.

 

Но това, че дните си последни

зная, че със теб ще изживея,

кара ме със радост да погледна

на живота. И да се засмея.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??