21 abr 2016, 23:59

Тъга 

  Poesía » De amor
318 0 3

Тъга

 

Как набива се във моето съзнание

мисълта, с ръка да те докосна.

Ти си на слушалка разстояние,

а какво усилие ми коства...

 

Много често и от страх застивам,

виждайки, че краят наближава.

Във ръцете ти отново да заспивам,

колко малко време ни остава.

 

Но това, че дните си последни

зная, че със теб ще изживея,

кара ме със радост да погледна

на живота. И да се засмея.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??