3.05.2016 г., 21:23 ч.

Тъга 

  Поезия » Любовна
270 0 0

 

                Тъга

 

Тъга в душата ми нахлува,

дрънчи на счупена китара.

Не дава тя да се усмихвам,

отново свири песен стара.

 

-Ден, два, това ти стига,

какво очакваш да се случи?

В живота нищо трайно няма,

каквото искаше получи.

 

Не мога повече да искам,

това отдавна си го зная.

Но радостта отново губя

и срещу съдбата пак роптая.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??