6.11.2020 г., 15:44 ч.

Тъга 

  Поезия
315 2 1

Тъгата обхвана моето сърце.

Пътят ми объркан е навред.

Душата ми тръпне като перце.

Нищо не е наред.

 

Разкъсана съм от силни емоции.

И мрачни мисли атакуват моето съзнание.

Разпиляните ми чувства се превърнаха в пороци.

Бавно вървя по пътека на отчаяние.

 

Но в мен има мъничко надежда.

Усмивката трябва да грее на лицето.

И вярвам, че всичко в този живот се нарежда.

Докато вярата не напуска сърцето.

 

© Виолина Гергова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А повечето пъти несъвършенствата са така красиви...Хареса ми! Пиши...
Предложения
: ??:??