28.12.2007 г., 14:17 ч.

Тъга 

  Поезия » Философска
542 0 4

Без глътка въздух да поеме,

в утроба майчина - ковчег,

отиваше си не навреме - Ти, мъничък почти човек!

Да си ми щерка или син, не мога да ти купя дрешки,

щом акушерка ти е СМЪРТА!

Но, ако чудо стане грешка, детенце, бързай към света,

събирай оцелели клетки и ритай майчината гръд,

напук на всичките ни сметки самичко си прокарай път!...

Навярно първата ти гледка - ще бъда за пощада ЗОВ,

ела в безпомощна прегръдка да ни научиш на ЛЮБОВ!!!

© Наталия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??