20.01.2008 г., 16:53 ч.

тъга 

  Поезия
689 0 2

снежнo бели капчици

къпят косите черни

и цветни сълзи гонят две реки от смях...

треперещи ръце окрилят стъклен свят

в импулси предсмъртни...

безкръвни устни

шептят с горчилка пропита в празното небе

скрило се в света на черна диамантена градина

огрявана от светлината на сребриста луна

обгърнала самотна звезда...

звездата на младостта

прокьлната от сивата свобода на деня

и вьзкръстваща в призрачността на нощта

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??