14.04.2008 г., 8:21 ч.

Тъга по нежността ти 

  Поезия » Любовна
653 0 1

Понякога ще искам

да си спомням мислите ти...

очите ти, смеха ти, разговорите ни...

Не зная дали ще ме обзема

тръпката на чувствата ми...

полетът, мечтите ми и болката...

Не зная!

Не помня исках ли,

или те обичах... понякога ще ме обземат

спомени - със твоите мисли,

и полетът нежен, и болката...

да не забравя.

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??