16.12.2008 г., 22:04 ч.

Тъгата в очите ми 

  Поезия
1432 0 10



Тъгата в очите ми често е спомен,
от едно неслучило ми се обичане.
Дъхa си завързах в мене, бездомен.
Станах на сянка, от много отричане.


Устните ми често са неми самотници,
от порцеланова обич тихо начупени.
Сълзите ми – преглътнати сиротници,
грешки невидими, закъсняло изкупени.



Тъгата в очите ми често е дрипава,
остатък от неискано, нечуто сърце.
Понякога в мрака плаче и хлипа,
като жадно за обич наранено дете.

ПС

Благодаря на Витания :)



© Свобода Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??