Dec 16, 2008, 10:04 PM

Тъгата в очите ми 

  Poetry
1434 0 10



Тъгата в очите ми често е спомен,
от едно неслучило ми се обичане.
Дъхa си завързах в мене, бездомен.
Станах на сянка, от много отричане.


Устните ми често са неми самотници,
от порцеланова обич тихо начупени.
Сълзите ми – преглътнати сиротници,
грешки невидими, закъсняло изкупени.



Тъгата в очите ми често е дрипава,
остатък от неискано, нечуто сърце.
Понякога в мрака плаче и хлипа,
като жадно за обич наранено дете.

ПС

Благодаря на Витания :)



© Свобода All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??