4.07.2008 г., 9:30 ч.

Тъй хубаво е 

  Поезия » Любовна
773 0 7
 

Тъй хубаво е, че те има,

че си до мен сега,

но лошо е, кога е зима

и теб те няма у дома.

 

Къде си пак?

Къде ли скиташ? 

Върни се, моля те, при мен

или зарадвай ме с това,

че сещаш се и ти за мен.

 

Седни веднъж, кажи ми дума,

стопли студеното сърце,

че вече аз загубих ума

и няма просто накъде!

 

И, моля те, сети се някога,

спомни си ти за любовта,

когато аз бях всякога,

навсякъде във твоята глава.

© Йовка Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??