13.10.2007 г., 19:55 ч.

Тъй както се обича мъж 

  Поезия
1031 0 6
На твоя бряг намерих любовта
и лудото си шеметно безсъние,
при теб оставих своята душа,
за да се слеете в едно по пълнолуние.

Обикнах те тъй, както се обича мъж,
ти, непокорен синеок чаровник,
и сладостта ми вкусил си веднъж,
обикна ме и ти като любовник.

Забравих болката, разделите, лъжите,
забравих всички минали мъже...
Днес само слънце свети във очите,
най-истинската ми любов си ти, море!

© Зорница Петровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??