18.02.2011 г., 21:25 ч.

Тъй си е 

  Поезия
458 0 0

 

 

      За какво във нощи тайни

      идва крадешком, прикрито?!

      Няма неразкрити тайни,

      нищо под небето - скрито.

 

      Любовта ни заслепява,

      мислим, другите са слепи.

      Клюката не закъснява -

      плъзват приказки нелепи...

 

      Хукнахме, се изпокрихме

      ний - подплашени елени.

      Без вина се спотаихме

      и сега сме разделени...

 

      Тъй си е от памтивека,

      любовта е "трън в очите".

      Нека я преследват, нека -

      тя в сърцата ни е скрита!

 

 

 

 

 

 

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??