Feb 18, 2011, 9:25 PM

Тъй си е 

  Poetry
459 0 0

 

 

      За какво във нощи тайни

      идва крадешком, прикрито?!

      Няма неразкрити тайни,

      нищо под небето - скрито.

 

      Любовта ни заслепява,

      мислим, другите са слепи.

      Клюката не закъснява -

      плъзват приказки нелепи...

 

      Хукнахме, се изпокрихме

      ний - подплашени елени.

      Без вина се спотаихме

      и сега сме разделени...

 

      Тъй си е от памтивека,

      любовта е "трън в очите".

      Нека я преследват, нека -

      тя в сърцата ни е скрита!

 

 

 

 

 

 

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??