7.11.2019 г., 16:44 ч.

Тъжен спомен 

  Поезия » Любовна
411 0 0

Сега си есен, а после – лято.

И топъл полъх в зимен ден...

Не зная вече къде избяга.

Какво остана в теб и мен?

 

Обичам вечер да лягам тихо,

до теб отново да стоя.

Сега върви си!

Не мога вече...

за теб не искам да тъжа!

© Деница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??