Тъжна си, а няма никой,
тишината само в стаята кънти.
Приятели, къде са тез, които
някога обичаха те, може би?
Къде ли -
те търсеха само изгода,
намериха я
и ето, ти си сама.
Отидоха си всичките,
няма ги вече,
а ти си тъжна, сама на света.
© Гълъбина Георгиева Всички права запазени
Но не унивай, ще срещнеш Истински Приятели!