Jan 18, 2008, 8:23 PM

тъжна 

  Poetry » Other
715 1 1

Тъжна си, а няма никой,

тишината само в стаята кънти.

Приятели, къде са тез, които

някога обичаха те, може би?

Къде ли -

те търсеха само изгода,

намериха я

и ето, ти си сама.

Отидоха си всичките,

 няма ги вече,

а ти си тъжна, сама на света.

© Гълъбина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??