7.12.2018 г., 14:12 ч.

Тъжна неделя 

  Поезия » Любовна
628 0 2

Не зная още

колко,

но на сърцето ми

тежиш.

По пътя сам

се губя,

а до теб

еднакво ме боли...

 

Задето ти

не знаеш.

Любовта

и близките

разделя.

 

Прегърнах те

и тръгнах;

в най-тъжната

неделя.

 

И няма как да

те забравя,

още спомена

е жив.

Алкохола вече

не прощава,

дано поне пък

ти да ми простиш!

 

И задето

си мълчах,

за сълзите и

че съм си аз.

 

Обичам те,

и за това;

прости,

ако е грях!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??