18.07.2009 г., 0:20 ч.

Тъжна песен 

  Поезия » Друга
529 0 10

 

 

     ТЪЖНА ПЕСЕН

 

 

Мама гледа света през прозореца,

подпряла белите коси в ръката,

сама със себе си говори

и да премина ме очаква.

 

Пристигам в малкото си село.

После слизам във земята…

Мама е отишла преди мене.

Постлала ми е.

И ме чака…

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??