8.04.2007 г., 23:41 ч.

Тъжни очи  

  Поезия
737 0 1


Малко след полунощ
зад прозореца
две тъжни очи,
уморени от взиране.
Минутите бавно се нижат,
имам достатъчно време
да подредя мислите.
Тази вечер няма да заспя.
Потънал е градът в тишина,
светофарът кротко премига,
куче бездомно лае в нощта.
Малко след полунощ
зад прозореца
две самотни очи
безшумно се сбогуват
с любовта.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно е,но пак виждам надеждата във взиращите се очи!
    Много ми хареса!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??