Apr 8, 2007, 11:41 PM

Тъжни очи  

  Poetry
735 0 1


Малко след полунощ
зад прозореца
две тъжни очи,
уморени от взиране.
Минутите бавно се нижат,
имам достатъчно време
да подредя мислите.
Тази вечер няма да заспя.
Потънал е градът в тишина,
светофарът кротко премига,
куче бездомно лае в нощта.
Малко след полунощ
зад прозореца
две самотни очи
безшумно се сбогуват
с любовта.

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжно е,но пак виждам надеждата във взиращите се очи!
    Много ми хареса!
    Поздрави!
Random works
: ??:??