3.10.2007 г., 23:18 ч.

Тъжно 

  Поезия
440 0 1

Каква съм аз в очите ти?
Кажи!
Шегуваш ли се с мен?
Не смей дори!
Да ме погледнеш с нежните си очи,
че погледа ти нежен,
създава мечти,
мечти, които са недостижими...


Усмивката ти сладка видях
и на мига осъзнах,
че ти си момчето, за което мечтах
и се опитвах, но не успях
да не мисля за теб и вършех грях...

© Александра Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??