Каква съм аз в очите ти?
Кажи!
Шегуваш ли се с мен?
Не смей дори!
Да ме погледнеш с нежните си очи,
че погледа ти нежен,
създава мечти,
мечти, които са недостижими...
Усмивката ти сладка видях
и на мига осъзнах,
че ти си момчето, за което мечтах
и се опитвах, но не успях
да не мисля за теб и вършех грях...
© Александра Николова All rights reserved.
всичко е любов.С обич.