20.11.2009 г., 20:53 ч.

Тъжно е без тебе... 

  Поезия » Любовна
1951 0 20

 

В небето гледам. Тъжно е без тебе.

 

И спомням си за нашето небе,

 

когато, тихо вплели си ръцете,

 

броях звезди по твоето лице.

 

А те огряваха го топло, ярко.

 

Луната заслепяваха дори.

 

Потъвах в тях полека, бавно,

 

докато сънят ме покори.

 

На утринта поемах пътя

 

към моя сив, забързан ден.

 

Дълбоко пазех в мен оная тръпка,

 

съзнавайки – за мене си роден…

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??