17.02.2014 г., 17:33 ч.

Тъжно ми е 

  Поезия » Любовна
450 0 1

Искам да заспя

и да те  забравя.

Да спомням си това,

което правеше ме

най-щастлива!

Обичана, ама много,

така както ти го можеш.

Искам много светлина,

усмивки на лицата

и много, много,

все да си говорим

за хубавото в живота.

Та ние никога

не сме мълчали,

а само сме говорили

и сме се смяли.

Летяхме с едни криле

и толкова красиво беше.

Иди си вече,

не искам те такъв. 

Лъжите не понасям!

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно , но хубаво !
Предложения
: ??:??