7.07.2013 г., 11:24 ч.

Тълпа 

  Поезия
428 0 0

минувачи
злоупотребили със себе си
се спъват
в лицата си
и те се сменят
по-бързо
от светлините на светофарите
по-бавните
залепват
върху пътните знаци
всички останали
режат въздуха с крачките си
а ние просто
вървим
вървим и мълчим
мълчим най-бавно от всички
и рисуваме пунктирани линии
по бронята на колите
по тази на хората също
докато кротко изчакваме
поне една муха
да ни влезе в главите
и никога ама никога
да не излезе оттам

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??